Sociale Kaart Gouda Sociale Kaart Gouda
  • Opnieuw zoeken
  • Help
Sociale Kaart Gouda / wonen, welzijn en zorg
  • Organisatie
Voedselbank Zuidoost-Drenthe
Kapitein Nemostraat 1 f 7821 AB EMMEN, 06 186 785 58 Centraal aanmeldnummer
Bezoekadres
Kapitein Nemostraat 1 f
7821 AB EMMEN
Postadres
Kapitein Nemostraat 1 f
7821 AB EMMEN
Telefoon 1
06 186 785 58 Centraal aanmeldnummer
Telefoon 2
06 516 270 35 bgg
E-mail
  • Omschrijving

De Voedselbank Zuidoost-Drenthe verstrekt voedselpakketten aan inwoners aan mensen met een minimum inkomen die door hoge kosten, lasten en uitgaven moeilijk rond kunnen komen.

De uitgifte van voedselpakketten gebeurt in de volgende plaatsen in Zuidoost-Drenthe: Emmen-Centraal, Emmen-Centrum, Emmerhout, Angelslo, Bargeres, Emmermeer, Klazienaveen, Emmer-Compascuum, Erica, Rietlanden, Nieuw-Weerdinge, Nieuw-Amsterdam. Coevorden, Valthermond, Nieuw-Buinen, Tweede Exloermond en Borger.

Wanneer u een voedselpakket op prijs stelt en denkt u dat u hier voor in aanmerking komt, dan kunt u dit doorgeven aan het centrale nummer van de voedselbank. Een mailtje sturen kan ook. 

Zodra u ingeschreven staat ontvangt u tweewekelijks een pakket. Later wordt samen met u bepaald of u, gezien uw situatie, blijvend in aanmerking komt voor voedselpakketten.

Schroom niet.... Als u denkt geholpen te zijn met de beschikbaarheid van een voedselpakket, neem dan contact op. De Voedselbank helpt u graag. Daar is ze voor!

 


 

Kloppen deze gegevens niet? Vul het wijzigingsformulier in.